Transporti ajror për dërgesën e mallrave.

Zgjedhja e transportit ajror me LAND GROUP nënkupton zgjedhjen e shpejtësisë dhe sigurisë.

Përdorimi i aeroplanit zvogëlon rrezikun e dëmtimit dhe për këtë arsye është ideal për transportin e mallrave të brishta ose me vlerë të veçantë. Shpejtësia e bën të përsosur këtë mënyre transporti për të gjitha dërgesat urgjente!

Shërbimi i transportit ajror që ne ofrojmë nuk kufizohet vetëm në ngarkimin dhe shkarkimin, por ne ndjekim operacionin e plotë dhe në kohë reale, pavarësisht vendndodhjes së mallrave tuaj, ne ju mbajme vazhdimisht të përditesuar për udhëtimimin dhe për një dërgesë krejtësisht të besueshme dhe të sigurt

Pse transport ajror?

Avantazhet e transportit ajror janë të shumta.
Krahasuar me transportin nga deti ose nga toka, avioni ju lejon të:

  • kurseni kohë
  • mbuloni distanca të gjata

 

Gjatë këtyre viteve ne kemi zgjedhur një rrjet të besueshëm të partnerëve, e cila na lejon të sigurojmë një nivel më të lartë shërbimesh në sektorin e transportit ajror si për cilësinë e shërbimit ashtu edhe për të kënaqur të gjitha nevojat tuaja!

KËRKO OFERTË TANI

Na kontaktoni sot për të marrë një ofertë çmimesh.