Flota e automjeteve tona krenohet me një larmi të madhe automjetesh: AUTOTRENI GRAN VOLUME, CENTINATO BILICI, 2-AXIS TRUCS, 3-AXIS kamionë dhe biçikleta si Green Bike Messenger !!

Falë gamës së gjerë të automjeteve që kemi në dispozicion, ne gjithashtu plotësojmë nevojën që dërgesat të kryhen me vëllime të mëdha dhe kamionë të pajisur me pedana hidraulike, në këto raste drejtuesit tanë do të pajisen me paleta manuale dhe elektrike për të mbledhur dhe dorëzuar.

Kamion Trailer
Gran Volume

Dimensionet (LxLxH): (7,4+8,20) x 2,45 x 2,90 mt
Kapaciteti në kuintal: 240/300

autotreno_land-1-300x120

Semitrailer

Dimensionet (LxLxH): 13,60 x 2,45 x 2,80 mt
Kapaciteti në kuintal: 240 – 300

bilico_land-1

Kamion me
Sponde Hidraulike

Dimensionet (LxLxH): 9,60×2,44×2,70 mt
Kapaciteti në kuintal:  150

motrice_land-1

Kamion me
Sponde Hidraulike

Dimensionet (LxLxH): 6,50×2,20×2,45 mt
Kapaciteti në kuintal: 30

motrice_land-1

Furgon

Dimensionet (LxLxH): 3,70×1,90×2,00 mt
Kapaciteti në kuintal: 15

furgone