Keni nevojë të dorëzoni një ngarkesë të pjesshme?

Ne e dimë shumë mirë që jo të gjithë kamionët mund të plotësohen me një ngarkesë të plotë, ose se jo të gjithë klientët tanë dërgojnë vëllime të mëdha të mallrave, prandaj ata që duhet të dërgojnë pak material mund të mbështeten tek ne për një ngarkesë të pjesshme të njohur edhe si LTL, " less than truckload ").

Pse kjo zgjidhje?

Disa nga klientët tanë sot dëshirojnë të optimizojnë transportin e mallrave të tyre dhe në të njëjtën kohë të ulin kostot. Kjo zgjedhje është për shkak të faktit se "magazina ose stoku" është një koncept që tani është kapërcyer për nevojat e ndërmarrjes.

Si e kemi zhvilluar LTL?

Shërbimi që mund të ofrojmë; Pas një analize të kujdesshme të kërkesave tuaja, shndërrohet në një zgjidhje ideale, e dizenjnuar ad hoc, për sa i përket kohës së dorëzimit dhe llojit të mallrave. Ne e dimë se sa e rëndësishme është të planifikoni gjithçka në detajet më të vogla, në fakt operatorët tanë janë të informuar në lidhje me specifikat e transportit tuaj, llojin dhe sasinë e mallrave, llojin e ngarkesave, destinacionin, buxhetin, kohën e dorëzimit, nevoja të veçanta.

Ne operojmë në këtë sektor me një disponueshmëri të madhe të automjeteve dhe në një rrjet të gjerë kontaktesh dhe furnitorësh, gjë që na lejon të diversifikojmë më mirë shërbimin për t'ju ofruar.

 

 

KËRKO OFERTË TANI

Na kontaktoni sot për të marrë një ofertë çmimesh.