Keni nevojë të transportoni një ngarkesë të plotë?

Transporti i plotë i ngarkesës, i njohur gjithashtu si "ngarkesë e plotë e kamionit" (FTL), konsiston në transportimin e materialit në rrugë tokësore, në të cilën kamioni është i ngarkuar plotësisht me të gjithë kapacitetin e tij nga një klient i vetëm dhe ai është i lirë të vendosë kohën e transportit, lloji të rimorkios, pajisjeve speciale dhe të sigurisë për ngarkimin.

LAND GRUP personalizon përvojën e transportit.

Falë flotës tonë të gjerë të automjeteve dhe një partneriteti të konsoliduar me korrespondentët më të besueshëm në të gjithë Evropën, ne mund të sigurojmë fleksibilitet, oferta konkurruese dhe zgjidhjet më të mira për çdo kërkesë e klientëve tanë.

Kemi një shërbim të kualifikuar të Kujdesit për Klientin që do t'ju mbështesë dhe një ekip kompetent të planifikuesve dhe shpërndarësve për operacionet e trafikut që do të menaxhojnë urdhërat e transportit dhe do të ndjekin lehtësisht operacionet falë instalimit të GPS moderne dhe platformave për monitorimin e mallrave H 24.

KËRKO OFERTË TANI

Na kontaktoni sot për të marrë një ofertë çmimesh.