Duhet të transportoni një paletë të vetme?

Për dërgesat e paletave të vetme LAND GROUP ofron një njohuri të gjerë të korrierëve që në varësi të peshës, matjeve dhe destinacionit, mund të kënaqin kërkesat e cdo klienti.

Ju mund të kombinoni dërgesën tuaj me klientët e tjerë në një udhëtim të vetëm për të optimizuar kostot e transportit.

Falë rrjetit tonë dhe qarqeve kombëtare dhe ndërkombëtare, me më shumë se 20 shpërndarës vetëm në Itali, ne jemi në gjendje të ofrojmë transportin e paletave me një çmim shumë konkurues.

Mos harroni se përveç operacionit të transportit, ne gjithashtu mund t'ju ofrojmë shërbimet e mëposhtme, për çdo lloj kërkese:

  • Cmimet speciale sipas llojit të ndryshëm të shërbimit dhe paletave
  • Dërgesa private
  • Njoftim telefonik për të rregulluar shkarkimin
  • Menaxhimi i Markave
  • Tërheqje / Dorëzime mallrash me shirit hidraulik
  • Menaxhimi i paletave të kthyer
  • Dorëzimet në zonën e qendrës së qytetit me trafik të kufizuar (ZTL)
  • Shërbimi Porter
  • Menaxhimi i mallrave ADR
  • Gjurmimi në internet

KËRKO OFERTË TANI

Na kontaktoni sot për të marrë një ofertë çmimesh.