Transporti Detar

Anije të shpejta, porte moderne dhe procedura të kompjuterizuara doganore: në këtë mënyrë shërbimi i transportit detar bëhet konkurrues për sa i përket kostove. Operatorët tanë ju ofrojnë mundësi të ndryshme për të personalizuar dërgesën dhe për të përmbushur më mirë çdo kërkesë transporti.

Ne garantojmë zgjidhjen e bërë enkas për ju!

Me kalimin e viteve kemi konsoliduar partneritete me kompanitë kryesore të transportit për t'ju ofruar një gamë të gjerë shërbimesh:

 • ngarkesë e plotë me kontenier (FCL);
 • shërbim grupazhi (LCL);
 • door to door (nga magazina në magazine)

Gjithashtu në këtë sektor rrjeti i partnerëve na lejon të sigurojmë një nivel më të lartë shërbimesh në transportin detar.

  Na Kontakto+39 0871455618
  Ose plotëso modulin e mëposhtëm për tu kontaktuar
  KËRKO OFERTË TANI

  Na kontaktoni sot për të marrë një ofertë çmimesh.